Consiliere si psihoterapie

Despre mine

Numele meu este Ada Cojan

şi asta este, pe scurt, povestea vieții mele.

De mic copil mi-a plăcut arta. Copilăria mi-am petrecut-o mai mult în solitudine, printre cărţi, acuarele şi creioane colorate.

După câteva puseuri adolescentine, am absolvit cursurile liceului de artă din Bacău, la secția de grafică a profesorului Marciuc, om de caracter şi artist incontestabil. Anul 2000 m-a găsit în focurile examenului de admitere la Facultatea de Litere. Urma să îmi dezvolt a doua pasiune: literatura. Dezamăgirile așternute de-a lungul a patru ani de studiu m-au colpeşit într-atât încât am hotărât să îmi îndrept pașii spre capitală.

În octombrie 2006, savuram privilegiul de a studia cu profesori distinşi şi cu directori la mari agenţii de publicitate din Bucureşti care mi-au deschis mintea şi noi perspective. Am terminat, astfel şi masteratul în campanii de comunicare.

 
20200207_180127 mod
20200207_180648 mod
Rulează videoul

Cum marea iubire nu se uită niciodată, în 2008 am decis să studiez şi să aprofundez psihologia şi m-am înscris la a doua facultate, pe care aveam să o termin trei ani mai târziu.

După aproape nouă ani în care m-am perfecţionat în domeniul comunicării interne şi externe la cea mai mare companie naţională, ani în care m-am confruntat cu abuzurile unor şefi desemnaţi în funcţie de culoarea politică, m-am trezit angajată în mediul privat. A fost un experiment nereuşit care, timp de opt luni, mi-a exploatat la maxim energia, timpul şi stima de sine, experiment care, în mod previzibil, a luat sfârşit în momentul când mi-am depus demisia.

Dornică de a mă specializa în domeniul psihologiei, m-am întors la vechea mea pasiune şi m-am înscris în programul de formare în psihoterapie adleriană. Între timp, am urmat şi cursul de consilier pentru dezvoltare personală, care mi-a oferit noi instrumente de lucru şi o diplomă acreditată. 

19 ani

de studiu intensiv

Flexibilitate

în program

17 DIPLOME

ȘI ACREDITĂRI

Misiune

Rolul meu este de a îndruma oamenii către o viaţă împlinită, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional, prin scris, ședințe de psihoterapie și ateliere de dezvoltare personală. Totodată, practic terapia reiki şi, în ciuda prejudecăţilor, susţin, cu tărie, că este de o mare utilitate, atât ca metodă singulară, cât şi ca instrument ajutător în şedinţele de psihoterapie. În opinia mea, un adevărat terapeut nu se limitează doar la studiul psihicului uman, ci priveşte spre ceea ce există dincolo de el.

Viziune

Cred, cu tărie, în capacitatea de shimbare a fiecărei persoane și sunt convinsă că demersul terapeutic, prin instrumente științifice și potențialul său educativ este fundația pe care putem clădi o nouă societate, mai bună, bazată pe colaborare și respect, principii care stau la baza psihoterapiei adleriene. Anii de experiență m-au învățat că suportul unui specialist este necesar în depășirea oricărei situații și că este firesc și uman să apelăm, în anumite circumstanțe, la oameni care s-au pregătit în acest sens și care pot aduce o contribuție semnificativă în viața semenilor săi.

Pricing

Copy link
Powered by Social Snap